Saturday, January 31, 2009

Ka ajakirjanikele peksa


Niih, veel üks esmakordne. Vastloodud Solidaarsusliikumine tegi täna ühe oma parima esitluse. Kõigepealt koguneti ühes metroojaamas, siis sõideti edasi teise, siis kolmandasse. Ja alles siis mindi tänavale.

Miilitsat ei olnudki. Aga võib-olla ka meelega. Sest kohe ilmusid noored tursked mehed, kes professionaalselt jalgadega lööke jagasid.

Oma jao said ka ajakirjanikud. Fui, siiani rinnust väga valus ja hingata raske. Aga mis teha, kaasaja Venemaa vist :) Ehk jäid ribid terveks ja peaasi, et näkku ei saanud - katsu muidu telekas olla... Aga hirmutav tendents, maskides ründajad nagu 30-ndate Saksamaal...

Kusjuures esimene kahtlus langes Našidele. Aga ei, nemad eitavad. Ütlevad, et hoopiski autojuhtide liit oli aktsiooni taga. No toredad kodanikuühendused siin :)

2 comments:

Simo Runnel said...

Luumurru korral tuleb õigeaegselt traumapunkti minna. Üks meditsiiniharidusega inimene läks nii hilja, et midagi oli juba kärbunud.

Meikar said...

Et siis miilits on andnud p2ttidele vabad k2ed meeleavaldajaid laiali peksta? See on juba uus tase ning v2ga ohtlik suundumus.