Saturday, February 21, 2009

Милиция с народом!


Täna juhtus midagi enneolematut - miilits ja OMON rebisid pikali kremlimeelsed meeleavaldajad ja viisid nad rahva vaimustunud hüüete saatel minema.

Liikumine Solidaarsus korraldas oma esimese kogunemise, kus lubati avalikult kanda loosungeid: "Maha Putin!" Ja kuna demonstratsioon oli lubatud, täitsid omonlased käsku - hoidsid korda.

Sest ehkki vastudemonstratsioonis pole midagi halba, rikkusid provokaatorid ilmselgelt elementaarseid käitumisreegleid. Ronisid bussi- ning hiljem paviljoni katusele ja... no ütleme nii: õige või mitte, harilikult opositsioonile sellise käitumise eest antakse nagu jaksatakse. Nüüd siis said oma jao ka putinistid.

Ei salli see võim isetegevust, ei salli...

2 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Teet said...

Praegu nägin Sinu repsi Himkist ja mujalt seoses kohalike valimistega. Aga reps lõppes sõnadega "aga peamiselt oldi täna ametis Lihavõtete lõpuga". Maga kaineks! Eile-täna oli Masslenitsa (nende vaste meie vastlapäevale) ja nüüd algab Suur Paast. Ja alles selle järel 40 päeva pärast tulevad Ülestõusmispühad ehk Lihavõtted. See viimane nimetus tulenebki sellest, et taas tohib ka liha süüa.

Lugupidamisega Teet